май 17, 2024

Голяма промяна за Нели: Напуска ли „Търси се“?

Нели Хаджийска изпраща 2023г. с голяма новина

https://kliuki.net/liubopitno/golyama-promyana-za-neli-napuska-li-tarsi-se/215478 Kliuki.net
Голяма промяна за Нели: Напуска ли „Търси се“?

Преди броени часове водещата съобщи във фейсбук профила си любопитен пост. Той провокира за отрицателно време лавина от коментари.

"Скъпи приятели, предстои ми нещо ново! Голямо. Изстрадано. Платено с много лични кризи, трудности, израстване, духовно усъвършенстване, нов опит и нови срещи. Нещо мое си, за което се подготвям, мисля си цял живот! Ще се роди моето второ професионално дете, в което влагам цялата си душа, енергия и натрупан опит."

Новият проект на Нели е свързан с нейните консултации. Не е ясно дали ще продължи да води „Търси се“. Двете с Меги водят от години предаването по bTV.

"Пашкулът дори не подозира в каква красива пеперуда ще се превърна съвсем скоро", пише водещата, а приятелите й честитят новата идея.

Двете водещи се запознават на кастинг в първата българска интернет телевизия. Вече 15 години са в  ефира на bTV. Споделят, че в началото са хвърляли цялата  си   енергия в предаването. Вършат работата си с огромно любопитство към гостите си. Най-трудният гост е този, който не иска да разкрие душата си пред камерата.

„Има хора, които идват с маските си и ние колкото и да се стараем и колкото и усилия да полагаме, не успяваме да стигнем до сърцевината им. Хубавото е, че такива гости вече почти не гостуват при нас, защото с годините хората знаят къде идват и са готови на това откровение.“ – споделя Нели.

Изтпочник:  blitz.bg