април 30, 2024

Има пари, дава ги: За какво Галена пръсна 3 бона в Дубай

Луксът за нея е начин на живот

https://kliuki.net/liubopitno/ima-pari-dava-gi-za-kakvo-galena-prasna-3-bona-v-dubay/221346 Kliuki.net
Има пари, дава ги: За какво Галена пръсна 3 бона в Дубай

Маркови дрешки, козметика, парфюми – най-обичаната изпълнителка заработва добре и харчи. Тя е избрала обаче нестандартен начин за парфюмите. Ходи чак до Дубай, за да си създава аромати сама. Там е специален клиент на местна лаборатория за създаване на скъпи ориенталски аромати.

Там изпълнителката на „Дяволът ме кара“ ходела поне два пъти годишно. Бутиковата фабрика предоставяла на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати.

Цената, която плаща затова удоволствие не е никак малка. Брояла по 1500 евро за парфюм. Това не е нищо в сравнение с това, което дава за дрехи и аксесоари. Не Можем да отречем, че Галена има стил и изглежда добре. Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробната й има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева.

Брюнетката залага и на дрехи втора  употреба. Това е доста развит бизнес в чужбина . Нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции.

Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да й намира актуални находки.

Източниик: blitz.bg