September 19, 2024

Иван и Андрей удариха фалита?

Двамата се завръщат в канала 12 години, след като го напуснаха

https://kliuki.net/liubopitno/ivan-i-andrey-udariha-falita/229429 Kliuki.net
Иван и Андрей удариха фалита?

Животът е кръговрат, а телевизионните пътешествия на Иван и Андрей, са живото доказателство за това. Оказва се, че двамата са минали на заплата при Маги Халваджиян и заедно с Мария Игнатова ще бъдат част от журито на шоуто му „Пееш или лъжеш“, което ще стартира в ефира на Нова тв на 22 септември. Така двамата продуценти се завръщат в канала 12 години, след като го напуснаха през 2012 г.

 

Звездите от „Фермата" работеха в Нова телевизия в продължение на 3 години – от края на 2008-а до 2012-а, след като напуснаха Би Ти Ви, където създадоха първото предаване в кариерите си – „Сблъсък“. Именно в Би Ти Ви те се прочуха и до днес от време на време наричат телевизията „свой дом”. Но след няколко успешни проекта си подадоха оставките. От Нова тогава ги поканиха да правят вечерно шоу и 8-часов следобеден блок през уикенда – оферта, която младите в онези години телевизионери нямаше как да откажат.

Само 3 години по-късно обаче те напуснаха, за да отидат в несъществуващата вече ТВ7. Там създадоха забележителни проекти като риалититата „Къртицата” и „Музикална академия", а имаха възможност да прехвърлят и следобедния си блок, по който работеха в Нова. Но заради финансовите проблеми на телевизията скоро се наложи отново да се местят. И къде да отидат? Обратно в Би Ти Ви. Вторият път се оказа по-успешен и от първия. Двамата извадиха цели 9 сезона от аграрното си риалити „Фермата”, лансираха и сериалите си „Съни бийч", „Животът на Жоро” и „Мен не ме мислете", както и риалититата „Смени жената" и „Бригада Нов дом”.

 

Но тъй като всяко начало има и край, изведнъж нещата тръгнаха зле, предаванията започнаха да падат едно по едно и към днешна дата е останал единствено социално-строителният проект „Бригада Нов дом”, което е крайно недостатъчно за фирмата и стандарта на живот на Арнаудов и Христов.

 

Затова пък са имали възможност да потърсят помощ от приятел, а именно – от Маги Халваджиян. Арменецът ги е поканил в „Пееш или лъжеш". Това ще бъде вторият проект на Иван и Андрей, в който ще участват, без да го ръководят. Първият беше „Мюзик Айдъл" по Би Ти Ви през 2007 г., когато продуцент беше Слави Трифонов. Във всичко останало, с

което са се занимавали досега, те са били продуценти и основни двигатели. Сега просто ще се явяват в ефир, ще си вършат работата, ще си взимат хонорарите и ще си тръгват.

 

Преместването им в Нова се подготвя поне от 2 години. Още през 2022 г. се заговори за предстоящия „трансфер", когато двамата продуценти започнаха да правят 4-часово спортно шоу по „Диема спорт". Миналата пролет стана ясно и че са дали на Нова своя първи кинопроект – дългоочаквания филм за легендарния Георги Аспарухов „Гунди – легенда за любовта".

Очаква се занапред те да прехвърлят цялата си дейност в ефира на телевизията и тепърва да създават там нови риалитита, сериали и шоупрограми.

Източник: Уикенд