април 28, 2024

Кали зарязана от младото гадже

Милионерът бил бесен, след като научил, че певицата тайно е спряла хормоналната терапия за ин витро

https://kliuki.net/liubopitno/kali-zaryazana-ot-mladoto-gadzhe/216216 Kliuki.net
Кали зарязана от младото гадже

Фолкдивата Кали остана без младия си любовник, когото непрекъснато хвалеше, че я гледа като писано яйце. В крайна сметка Атанас Червенков я зарязал преди няколко месеца. По-известният като Наско Салфетката 35-годишен мъж, бил лудо влюбен в изпълнителката от лекия жанр и дори искал деца от нея, но 48-годишната Кали не се навила, макар привидно да се съгласила с него.

 

Тя дори започнала хормонална терапия, от която обаче бързо се отказала тихомълком. Наско се надявал да стане баща, докато Кали го лъжела, че си пие лекарствата. Това продължило до края на миналата година, когато чалгаджийката била спипана от него, че не приема лекарствата. Случката била последвана от шумен скандал и раздяла. Най-доволни от развоя на събитията разбира се, са родителите му, които изобщо не одобрявали връзката му с 14-години по-голяма от него кака. Двамата изкараха заедно 5 години и всички очакваха, че любовта им ще прерасне в брак.

 

Кали зарязана от младото гадже

Кали, която уж бе готова да роди четвърто дете от четвърти мъж е споделяла, че и трите й раждания били много рискови, тъй като има сложна коремна операция, която е в резултат на тежка катастрофа. Предвид факта, че вече има три деца, едва ли й се дундурка и четвърто. Предвид, че гони 50-така е напълно нормално да не иска повече наследници, но гадното е, че е лъгала половинката си. По-добре би било да му каже истината, за да може Наско да си намери жена, която иска да го дари с негово дете, коментират във фолк средите. 

 

Фактът, че Кали постоянно злослови срещу колежките си, я превръща в най-недолюбваните певици в бранша. В един от последните случаи на мушка бе Глория. В интервю за Тото, тя я обиди, че няма хитове и не е някаква прима. Преди това е нападала и други нейни колежки. А и не пропуска да се изкарва най-умната и четяща фолк певица.

 

Напоследък Кали ди навлече доста лоши коментари заради плюенето по колежки, както и лъжите, че спира с фолка и се отрича от него. Осъзнала, че е сгафила, се извини на феновете си. Част от колежките й тържествуват от факта, че е била зарязана от милионера, който й осигуряваше всичко и не се налагаше певицата да разчита на хонорарите си от участия.

 

Мълвата носи, че след като я зарязал, Наско Салфетката вдигнал купон в родния си Асеновград. Както е известно фамилията му е собственик на голяма верига аптеки

Източник: Уикенд