април 27, 2024

Калин Врачански крои планове да направи бебе на рекламистката

Приятелката му е с 10-12 години по-млада от него

https://kliuki.net/liubopitno/kalin-vrachanski-kroi-planove-da-napravi-bebe-na-reklamistkata/212954 Kliuki.net
Калин Врачански крои планове да направи бебе на рекламистката

След като преди близо 2 години актьорът Калин Врачански се раздели с последната си приятелка – художничката Александра Стоянова, днес отново лети на крилете на любовта.

Той се отдаде на почивка с новата си изгора, чиято самоличност все още е пълна мистерия.

 

Съдейки по това, че двамата първо бяха на екскурзия в Малта, а след това отскочиха и до Италия, то връзката им е доста сериозна и едва ли е в начален етап. На Ботуша двамата дори отбелязаха рождения й ден. Това, което се знае е, че приятелката на 42-годишния актьор е с 10-12 години по-млада от него.

 

Калин Врачански е от хората, които държат далеч личния си живот от светлините на прожекторите, защото смята, че е без значение с кого си лягаш и ставаш, а важни са творческите постижения. Това е и една от причините, поради които упорито крие самоличността на новата си изгора, която според запознати се занимава с реклама. Двамата имат и общи интереси като карането на сърф и екстремните спортове. Мълвата носи, че са се запознали именно покрай хобитата си през лятото.

 

Калин Врачански крои планове да направи бебе на рекламистката

Припомняме, че Калин и Александра бяха заедно в продължение на няколко години и тя дори очакваше годежен пръстен, който обаче така и не получи. През цялото това време, той така и не се реши да й предложи нещо по-сериозно. Хора от близкото й обкръжение издават, че тя мечтаела да направи истинско семейство с него и да имат деца, но нито едно от двете не се случи, а и в определен момент отношенията им започнаха да буксуват в някаква рутина. От доста време тя споделяше, че изпитва чувство на обреченост, а фактът, че връзката им няма никакво развитие, й тежеше сериозно. Калин обаче винаги е бил категоричен, че не планира да прави сватба.

 

И макар да не е правил такива планове с Александра, запознати издават, че вече си прави планове за бебе с новата си изгора, по която е много хлътнал. Хора от арт средите споделят, че никога не са го виждали такъв – да лети от щастие и се надяват този път нещата да му се получат и да създаде семейство с момичето, което крие дори и от тях.

Източник: Уикенд