май 01, 2024

Камелия взриви мрежата с тази снимка

Неузнаваема е, след като стана майка

https://kliuki.net/liubopitno/kameliya-vzrivi-mrezhata-s-tazi-snimka/206933 Kliuki.net
Камелия взриви мрежата с тази снимка

Певицата пренареди приоритетите си, след появата на детето, но в никакъв случай не се е отдала изцяло на майчинството. Фолк фурията пусна нова снимка в Инстаграм и нагорещи мрежата. Деколтето й е огромно, аз гърдите й любопитно надничат през жълтия суитчър.

Всъщност Камелия искаше да покаже на феновете как се е гримирала, но това определено остава на заден план.

Голяма еуфория разтресе Камелия след появата на дългоочакваната рожба. Малко по малко започна да отшумява и певицата открехна вратичката към личния си живот. Публикува няколко снимки на бебето.

Камелия взриви мрежата с тази снимка

Припомняме, че на Великден певицата се сдоби с рожба. До ден днешен се крие пола и името. Успешно съчетава майчинството с кариерата. Ходи по участия, но където и да са те винаги се прибира при детето. Бабите също вземат участие в грижите.

Как се сдоби Камелия с рожба все още не е ясно. Бебето е твърде малко, за да е осиновено. Най-вероятно е ползвала услугите на сурогатна майка от Украйна. В държавата процедурата е позволена. Нещо повече, в Украйна така нареченото комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони. Говори се, че подобна услуга струва около 30-40 хиляди евро.

Източник: blitz.bg