април 28, 2024

Като две капки вода: Вижте клонинга на Алекс Богданска

Даяна Йорданова от Видин взриви социалните мрежи

https://kliuki.net/liubopitno/kato-dve-kapki-voda-vizhte-kloninga-na-aleks-bogdanska/213429 Kliuki.net
Като две капки вода: Вижте клонинга на Алекс Богданска

"Където и да отида и каквото и да направя, някой ще ми каже, че приличам на Александра Богданска."- разкрива двойничката на популярната инфлуенсърка.

Даяна Йорданова не само прилича визуално на Богданска, а също като нея има страст към модата.

Потребителите в социалните мрежи оприличиха видинчанката и на холивудската звезда Гал Гадот, натрупала популярност покрай филма "Жената чудо", където тя бе в главната роля. Дори последовател в нета написа, че е помислил, че актрисата е проговорила български.

Като две капки вода: Вижте клонинга на Алекс Богданска

Припомняме, че Богданска е модел в Европа, САЩ и Япония. Става известна покрай връзката си с лудия репортер Даниел Петканов, с който имаха бурни взаимоотношения и участието си във „Вип Брадър“. Брюнетката е доста обичана от аудиторията и има 600 хиляди последователи в Инстаграм.

Александра има опит и като актриса.  Играе малка роля в американския филм „Непобедимите 3“, който излиза по кината през 2014 г. Тя споделя, че всичко постига с много труд. Това е нейната версия за преуспяване в живота. От няколко години работи със свой собствен екип, а това я кара да се чувства доста по-уверена. Пътува по целия свят, но никога не би живяла зад граница.

Източник: telegraph.bg