май 08, 2024

Кирил Ефремов: Чувствам се като болен, ако…

За себе си казва, че е като буре с барут 

https://kliuki.net/liubopitno/kiril-efremov-chuvstvam-se-kato-bolen-ako/167262 Kliuki.net
Кирил Ефремов: Чувствам се като болен, ако…

За кариерата на актьора Кирил Ефремов, участието му в сериала „Под прикритие“ е черешката на тортата.

Той спечели наистина огромна популярност с превъплъщението му в Тишо Близнака. Такава, че към днешна дата дори и най-млаките деца го разпознават на улицата.
 
Прави впечатление, че през последните години е дал приоритет на сценичните си изяви. Ефремов е щатен актьор в Сатирата, но участва в постановки и на други театри. Споделя, че цяло лято играл из страната и частни спектакли, един от които е „Ексклузивна актьорска вечер“. 
Скоро започва работата си и по нов проект в Пазарджишкия театър.

Не липсват предложения за филми и сериали, но е категоричен, че не би участвал в тях, тъй като проектите не му допадат. Според него не се реализират кой знае какви продукции на екран в последно време. Най-големият проблем разбира се остава бюджетът – именно заради изтънелите цени се правят еднодневки, заключава той.
Последно участвал в Съни Бийч заради приятелството си с продуцентите Иван и Андрей.

Твърди, че не знае дали към днешна дата би приел покана да участва във форматно предаване, както през 2013 г. в „Къртицата“. Споделя, че към днешна дата за него спектаклите и театърът, са приоритет.

Силно се надява след днешните избори България да се сдобие с правителство, сериозен премиер, достойни министри и приличен бюджет за културата. Не крие, че според него топката в политическото пространство вече е паднала изключително ниско. Толкова, че чак изпитва неудобство да коментира. Определя политиците ни като безработни хора, събрали се да се упражняват върху народа, правещи всевъзможни щуротии. Именно заради ниското им ниво избирателите са затруднени в избора си.

През август успял да си „открадне“ едноседмична почивка със семейството си. Признава, че отдъхва най-добре с хубави разговори, книги и разходки в планината. 
Не крие, че когато е ядосан е като буре с барут и допълва – много остър и груб. Бързо пали, но пък и бързо му минава. Ако е гневен, не е добра компания. Може да се разлюти дори от една единствена дума. Никога обаче не се е стигало до физически сблъсък заради гнева му. Най-много мрази предателството, което обаче в професията им е често срещано.

Перфектното си тяло на атлет поддържа с хранителен режим и ежедневен спорт в залата. Прави и специални упражнения за кръста. Ако заради неотложни ангажименти отложи фитнеса се чувства като болен. Когато има възможност играе и футбол.
От около година и половина е запален и по тениса на корт.

Въпреки спортния си дух, залита към две изкушения – алкохолът и цигарите или пък пура. Винаги му е било приятно да пийне в приятна компания, както и да се наслади на пура или цигара. Но всичко това в умерени количества. 

По повод 20-та годишнина от брака им на 26 октомври споделя, че вероятно със съпругата му ще отидат на място, на което не са били досега. Не крие, че обикновено тя е тази, която подготвя изненадите и допълва, че точно в този ден ще е на работа.  

Твърди, че бил много смел, когато й предложил брак – поканил я на разходка с детска лодка и вместо пръстен й подарил гривна, която спазарил с продавачката от 10 на 3 лева. Елена приела предложението, което й направил във водата, а след това пили кафе на брега. И до днес са като огън и жупел и всеки от тях отстоява територията си.

Успели са да оставят проблемите с ревността в миналото. Категоричен е, че съпругата му е много красива и до днес продължава да привлича мъжките погледи, но той не се дразни. В продължение на повече от десет години тя управлява собствена зала за танци. 

Наследникът им тази година е първокурсник в НБУ, но категорично не желае да поеме по пътя на баща си. 
Източник: Уикенд  
 

Кирил Ефремов: Чувствам се като болен, ако…

Кирил Ефремов: Чувствам се като болен, ако… - Снимка 2