април 28, 2024

Колко корекции има Богданска?

Изглежда се е устремила към вида на световната знаменитост Дженифър Лопес

https://kliuki.net/liubopitno/kolko-korekcii-ima-bogdanska/210229 Kliuki.net
Колко корекции има Богданска?

Преди 11 години моделката Александра Богданска беше избрана за талисман на националния ни отбор по баскетбол. За тези години досега Алекс е направила пълна промяна във външния си вид.

 

Официално тя признава за две от корекциите – на гърдите, в които е сложила силикон уж заради работата й и на носа, който скъси преди време, едновременно с Даниел Петков, докато все още беше омъжена за него. Най-вероятно на известната двойка е платила клиниката за естетическа хирургия, която е извършила и процедурите с цел реклама.

 

Колко корекции има Богданска?

 

Постепенно обаче във външния вид на 29-годишната Александра започнаха да се появяват промени, уж незабележими, но все пак с доста големи разлики от оригинала. Сравняването на снимки от първия конкурс, на който красивата благоевградчанка блесна, със сегашни, малко повече от 11 години по-късно, показва, че измененията не се дължат само на отминаващото време. Личи си, че са коригирани: целият овал на лицето, скулите, брадичката, друга форма имат веждите, увеличени са устните, макар и с мярка.

 

В крайна сметка полученият резултат показва огромна прилика на родната знаменитост със световната знаменитост Дженифър Лопес. С малки стъпки, но с постоянство, много е възможно тя да се превърне в жертва на естетическите процедури и пластичната хирургия.

Източник: Уикенд