май 08, 2024

Красота: Вижте къде живее Драгана Миркович (СНИМКА)

Певицата от години живее във Виена

https://kliuki.net/liubopitno/krasota-vizhte-kade-zhivee-dragana-mirkovich-snimka/216351 Kliuki.net
Красота: Вижте къде живее Драгана Миркович (СНИМКА)

Драгана Миркович, съпругът й Тони Биелич и двете им деца от години живеят в Австрия.  Двамата купиха двореца Ебенфурт, който спада към културното наследство на страната преди 10 години. От 1944 до 1945 г. е служил за подслон на бежанци от Втората световна война, когато над 116 000 души са избягали в Ебенфурт.

По таваните на двореца има запазени уникални рисунки. Това, което може да се забележи пред величествената сграда, е добре окосената трева, върху която са изписани инициалите на певицата "DM".

Красота: Вижте къде живее Драгана Миркович (СНИМКА)

Преди броени дни започна грандиозното турне на звездата от Тузла в Босна и Херциговина. Средствата от турнето ще бъдат дарени за благотворителност.

Малко преди да излезе на сцената в Тузла, Драгана се срещна със семейство от градчето, на което вече са изплатени помощи от 10 000 евро. Парите бяха дадени на самотен баща, който сам отглежда няколкото си деца.

Миркович сподели, че в годината в която празнува 40 години на сцена ще помогне на финансово  нуждаещите се хора.

"Във всеки град ще избера тези, които имат най-голяма нужда от помощ, а семейството на самотния баща от Тузла е само първото от многото, чиято съдба ме трогна и изпитах нужда да помогна", довери Драгана.

Източник: blitz.bg