март 03, 2024

Кучето на Димитър Митовски се държи като човек

През цялото време седяло с изправен гръб

https://kliuki.net/liubopitno/kucheto-na-dimitar-mitovski-se-darzhi-kato-chovek/210691 Kliuki.net
Кучето на Димитър Митовски се държи като човек

Кучето на Димитър Митовски остави клиентите на заведение пред Театралната работилница „Сфумато“ без думи. Случката се е разиграла през миналия уикенд, когато кучето на режисьора, прославил се с филма „Мисия Лондон“ и сериала „Под прикритие“, се държало като човек.

 

Повече от час кутрето стояло на стол срещу стопанина си, без дори да е вързано или да има повод. Докато Митовски и жената, която е до него през последните години обядвали, домашният му любимец демонстрирал повече от изрядни обноски – нито се поблазнило да поиска почерпка от режисьора, нито пък от околните маси. Още повече пък да посегне да си открадне нещо от вкусотиите, наредени под носа му.

 

На всичкото отгоре кутрето било седнало с изправен гръб на стола, сякаш спазвало определен етикет. Кафявият домашен любимец на Митовски е представител на породата „Пудел“, известни не само с благия си нрав и доброто поведение, а и с интелекта си.

 

Кучето на Димитър Митовски се държи като човек

 

Освен всичко друго, кучето впечатлило и с визията си – чисти и подредени къдрици, което навява на мисълта, че добрата му фризура по всяка вероятност се дължи на скорошно посещение на груминг студио. Прическата му била почти като тази на стопанина му.

Източник: Уикенд