юли 04, 2024

Лепа Брена се промени до неузнаваемост: Вижте я (СНИМКИ)

Балканската звезда предприе рязък ход

https://kliuki.net/liubopitno/lepa-brena-se-promeni-do-neuznavaemost-vizhte-ya-snimki/225986 Kliuki.net
Лепа Брена се промени до неузнаваемост: Вижте я (СНИМКИ)

Лепа Брена вече не е същата,  а русите и коси бяха емблематични за нея. Днес я виждаме като брюнетка, а феновете се чудят да одобрят ли кардиналната промяна или не.

Брена, Драгана Миркович и Сениида Хайдарпашиш изправиха на крака публиката в Цюрих, но акцентът на вечерта бе новата прическа на г-жа Живойнович. Тя шашна всички, като се отрече от русите коси. С рязък жест се отказа от миналото и смело се включи в клуба на брюнетките.

Не се знае колко дълго ще гледаме Лепа Брена с тази прическа, но на феновете явно им харесва любимката им да експериментира.

Суперзвездата на балканската музика е родена град Тузла в Босна и Херциговина. Тя е третото дете в семейството. Още в средното училище започва да пее – изпълнява рок хитове по училищните сбирки, бързо става популярна сред съучениците си, печели награда на фестивал още 15-годишна.

След гимназията отива в Белград и записва специалност „Туризъм“ в Природно-математическия факултет, но бюджетът на родителите ѝ е ограничен и тя решава да започне да пее, за да се издържа. Днес е една от най-обичаните звезди на Балканите, а песните й се превръщат в тотални хитове.

Източник: telegraph.bg