September 08, 2024

Лидия: Никой от класа не искаше да говори с мен

Те просто били решили, че не я харесват и дори не й дали шанс да се запознаят

https://kliuki.net/liubopitno/lidiya-nikoy-ot-klasa-ne-iskashe-da-govori-s-men/226824 Kliuki.net
Лидия: Никой от класа не искаше да говори с мен

Оказва се, че фолк певицата Лидия е била подложена на жесток тормоз от съучениците си в седми клас. Преобладаващата част от тях не желаели да контактуват с нея, без никаква обективна причина за това. Те не само се дистанцирали от нея, а и не й говорели. Много от съучениците й дори никога не се запознали с нея и това я карало да се чувства нежелана, тъй като била по цял ден в училище.

 

„Те просто бяха решили, че не ме харесват и не ми дадоха шанс да се запознаем поне или да проведем някакъв разговор. Все едно не съществувах, бях напълно невидима за тях“, сподели наскоро певицата.

Макар да е била жертва в този период от живота си, тя не би искала да говори за себе си като такава. Разказва с надеждата да повлияе на младите да са по-добри и да се замислят за чувствата, които причиняват на връстниците си по този начин. Тя била принудена да напусне гимназия, тъй като много страдала и се преместила в музикалното училище.

В още по-ранна възраст, Лидия се сдобила и с друга травма – изплашила се, когато пред блока, където живеело семейството й, едно малко кученце захапало неин приятел. От преживения шок, започнала да заеква. Затруднението в речта й се появило още след като се прибрала у дома след случката, опитвайки се да разкаже на майка си. Заеквала в продължение на години. Макар днес вече да е овладяла този проблем, се случва той отново да се прояви.

 

Лидия обаче признава, че контролът над проблема й вече е по-голям. Именно това е и причината, поради която тя рядко дава интервюта – не се чувства особено уверена и се притеснява, че в някакъв момент може отново да започне да заеква.

Източник: Уикенд