October 06, 2024

Лидия окончателно разделена с Наско Колев: Има ли нов мъж в живота си?

Тя сподели пред Мон Дьо какво е довело до крах в отношенията им

https://kliuki.net/liubopitno/lidiya-okonchatelno-razdelena-s-nasko-kolev-ima-li-nov-mazh-v-zhivota-si/231417 Kliuki.net
Лидия окончателно разделена с Наско Колев: Има ли нов мъж в живота си?

Лидия имаше токсична връзка с Наско Колев. Не веднъж се стигаше до скандали, а съседите викаха полиция. Говори се, че дори й посягал.

Любимката нa младото поколение бе на гости на Мон Дьо и проговори за отношенията им:

"Бяхме млада и наистина много влюбени, живяхме в един розов свят", казва младата надежда на попфолка.

Хармонията в отношенията им се счупила, когато започнали да общуват чрез травмите си. Любовта и уважението между двамата се изпарило и всеки поел по пътя си.

Красавицата призна, че няма нов мъж в живота си, въпреки че не й липсват ухажори. Може би сърцето й е още разбито. За себе си казва, че е способна да даде цялата си любов само на един и това да продължи до края на живота ѝ.

Фолкпевицата от музикалната компания на Галин много бързо се изкачи по стълбицата към успеха и името й вече стои до тези на големите звезди в бранша.

Дебютира с появата си в музикалния ТВ формат „България търси талант“ през пролетта на 2012 г., когато е на 10 години. След това прави фурор в 'Екс фактор" и опитва да направи поп кариера, но щастливата й звезда я тласка към попфолка, където намира себе си.

Източник:  novatv