април 27, 2024

Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Въпреки всичко продължава да се чепери на високи токчета и да ходи пременена като тийнейджърка

https://kliuki.net/liubopitno/lili-ivanova-grohna-galeriya-snimki/211160 Kliuki.net
Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Помните ли, че покойната Стоянка Мутафова казваше, че като излезе на сцената забравя за всички болежки? Очевидно при естрадната прима Лили Иванова нещата стоят по същия начин, тъй като по време на концертите си е истинска фурия, но щом падне завесата, се превръща в грохнала бабичка. Преди броени дни тя бе засечена на столичната ул. „Оборище“ и отдалеч правеше впечатление, че всяка крачка е голяма мъка за нея.

 

Грозната истина за естрадната прима лъсна в момента, в който излезе от кооперацията в идеалния столичен център. Певицата беше с толкоз увиснала кожа, че видът й бе слабо казано плашещ. За нейно огромно съжаление фотошопът не може да заличи нито бръчките, нито торбичките под очите, докато е на улицата. Като изключим пайетите по якето й, в легендарната изпълнителка нямаше нищо друго бляскаво във въпросния ден.

 

Странно как Лили успява да подскача като младо яре на сцената, а на тротоара пред дома си едва успява да направи и крачка и най-вече да запази равновесие. За да не падне и да се потроши, тя се държеше здраво за брадатия левент – импресариото Николай Недеков, който е и шеф на фондацията й. На човека-патерица се наложи да върви с нейното изключително бавно темпо, че да не стане някой сакатлък.

 

Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 

Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Старицата, която е родом от Кубрат дишаше като риба на сухо през устата, на моменти дори изплезваше език и долната й челюст увисваше застрашително. При все, че е в пенсионна възраст, Лили продължава да се облича като тийнейджърка. В деня, в който попадна в обектива на папараците, Лили беше пременена с тесни дънки, подчертаващи тънките й крака и черно кожено яке, с лъскави орнаменти и бродерии.

 

Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Лили Иванова грохна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

 

Интересното е, че в ръката си, певицата стискала парфюм, освен слънчевите си очила. И макар да ходи кретайки се, заложила на ботушки с високи токчета. Когато с Недеков най-после се дотътрили до джипа, на помощ ѝ се притекъл още един мъж – личният й шофьор. Двамата господа успели с дружни усилия да натоварят певицата антика на задната седалка, а само минута по-късно, лъскавото возило за 150 бона потеглило плавно нанякъде. Той е новата й придобивка. До неотдавна Лили се придвижваше из страната с друго возило от същата марка.

Източник: Уикенд