март 28, 2024

Лили Иванова пя почти по „пеперудка“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Примата е изкарала около 2 млн. лева от спектакъла

https://kliuki.net/liubopitno/lili-ivanova-pya-pochti-po-peperudka-galeriya-snimki-2/197773 Kliuki.net
Лили Иванова пя почти по „пеперудка“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Напук на 83-годишната си възраст, Лили Иванова се показа в зашеметяваща форма на концерта си в зала „Арена София“ в неделя.

 

За спектакъла естрадната примадона заложи на ултракъса черна рокля, с която се появи пред 15  хиляди души екзалтирана публика, претъпкала залата до краен предел.

 

На моменти публиката бе на косъм да види гениталиите й, тъй като докато подскачаше на някои от по-динамичните й песни, и без това връзкъсата й рокля се набираше нагоре. Това обаче ни най-малко не смути примата и тя само от време на време я подръпваше надолу.

 

Оказа се, че тоалетът е от новата колекция на една от най-известните френски модни къщи и е доставен дни преди шоуто. Цената на дръзката къса рокля, подхождаща повече на ученичка, надхвърля 3 000 евро.

 

Това, което направи силно впечатление бе фактът, че този път концертът продължи по-малко. Спектакълът бе само около час и половина, без много бисове и дежурните майтапи, които по традиция пуска иконата на поп музиката между парчетата.

 

През цялото време тя пя на живо с музикантите си, но си личеше, че е напрегната, успя да се отпусне едва, след като изпя и последната си песен. Голяма част от зрителите в залата обаче се оплакаха от недоброто озвучаване, както и от това, че почти не виждали любимката си на огромната сцена. Освен това през цялото време, вместо публиката, Лили Иванова бе вперила поглед в листовете, на които бяха написани текстовете на песните й, за да не забрави някоя дума.

 

Тя представи точно 16 песни – своеобразна разходка из цялата й над 60-годишна творческа кариера. В края на концерта, Лили Иванова благодари от сърце на феновете си и отбеляза, че когато преди години имала възможност да замине в чужбина и да не се върне в България, тя избрала да остане и не съжалява за този си избор.

 

Ни в клин, ни в ръкав на края на шоуто й на сцената се появи Кубрат Пулев, който й подари копие от Тракийското златно съкровище. Недоволни зрители коментират, че очевидно се опитва да трупа рейтинг на гърба на естрадната прима.

 

Изчисленията сочат, че Лили е изкарала рекордна сума от спектакъла. По най-груби сметки, е спечелила близо 2 млн. лв. от шоуто. Най-евтините билети се търгуваха на цена от 60 лв., а най-скъпите струваха 250 лв.

Източник: Уикенд

Лили Иванова пя почти по „пеперудка“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Лили Иванова пя почти по „пеперудка“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Лили Иванова пя почти по „пеперудка“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3