май 03, 2024

Любовта не угасва и след 24 години: Какво направи Цеца за Аркан

Желко Ражнатович - Аркан бе убит през 2000 година

https://kliuki.net/liubopitno/lyubovta-ne-ugasva-i-sled-24-godini-kakvo-napravi-ceca-za-arkan/216623 Kliuki.net
Любовта не угасва и след 24 години: Какво направи Цеца за Аркан

Цеца запали свещ и почете паметта на покойния си съпруг. Певицата многократно е споделяла, че той ще остане любовта на живота й. Никой няма да може да замести неговото място в сърцето й. Двамата вдигнаха пищна сватба далечната 1995г.

Всяка година в деня на неговата смърт семейството се събира пред гроба му и лее сълзи. Заради това от Испания пристигна и дъщерята на Цеца и Аркан -  Анастасия, а брат ѝ Велко я посрещна на летището, отбелязват сръбските медии.

"Гордея се, че съм негово дете и че той беше това, което беше и че толкова много обичаше и защитаваше страната ни. Винаги ще се гордея с това и ще го обичам завинаги. Всеки ден ми се иска татко да е тук и да мога да го прегърна" – отбелязва щерка му.

Другото дете на Цеца – Велко пристигна на гроба заедно със съпругата си Богдана, която е бременна. Очаква се тази пролет да се роди третото им  дете.

След като всички роднини и познати си отидоха, Цеца и Анастасия се отделиха сами, сядайки на една от близките пейки. Двете се утешаваха, говорейки си тихо.

Припомняме, че Аркан беше убит на 15 януари 2000 г. пред хотел "Интерконтинентал" в Белград, като остави сами съпругата си и двете им деца, както и други наследници от предишни бракове.

Източник: blitz.bg