април 27, 2024

Магапаса се ожени за жена на възрастта на дъщеря му

Двойката се прибрали в Пловдив специално за събитието

https://kliuki.net/liubopitno/magapasa-se-ozheni-za-zhena-na-vazrastta-na-dashterya-mu/210824 Kliuki.net
Магапаса се ожени за жена на възрастта на дъщеря му

Вероятно на мнозина името Добрин Петров не им говори нищо, но веднага ще се сетите, ако кажем, че става въпрос за фолк идолът от 90-те години Магапаса. Поводът да се заговори отново за него е тежката сватба, която вдигна миналия уикенд в Пловдив. Той сключи брак с 20 години по-младата от него Денислава.

 

Двамата се прибраха от Чикаго, където е постоянното им местожителство към момента, за да се врекат във вечна вярност на родна земя.

И макар семейството да предпочетоха да не обявяват предварително събитието в медиите, Магапаса побърза да публикува снимки от сватбата в социалните мрежи. От тях става ясно, че тържеството е било меко казано пищно.

 

Булката е била пременена в разкошна бяла рокля от скъпа дантела с дълъг шлейф като на принцеса. Носела е разточителен воал, за който са й били нужни няколко шаферки, които да го придържат, за да не се влачи по земята. Те пък на свой ред са били облечени в синьо, а декорацията на залата, в която гостите полели събитието, била в синьо и бяло.

 

Магапаса се ожени за жена на възрастта на дъщеря му

 

В булчинския букет е имало сини рози, а бутониерата на младоженеца е била украсена от бяла роза. Влюбените се придвижили до църквата, а след това и до ресторанта с луксозна лимузина, в която се леело шампанско за здравето на младоженците и наследниците им. Двойката имат две деца като баткото скоро ще отбележи втория си рожден ден, а сестричката му още е бебе.

 

Магапаса се ожени за жена на възрастта на дъщеря му - Снимка 2

 

Припомняме, че Магапаса има и голяма дъщеря – Криси от бившата си вече половинка Мая, с която бяха и дует на сцената. Наследницата му е само с три години по-малка от мащехата си. според мълвата, тя също уважила сватбата на баща си. Така и не става ясно дали Мая е била поканена на тържеството, но запознати издават, че тя също се прибрала от САЩ, където живее, малко преди тържеството. 

 

Магапаса се ожени за жена на възрастта на дъщеря му - Снимка 3

 

Булката работи в туристическа агенция в Щатите, а моминското й име е Динкова. След сватбата обаче тя ще вземе фамилията на съпруга си и вече ще е Денислава Петров, тъй като е пропуснала окончанието „а“ в името си, както е модерно напоследък.

Източник: Уикенд