април 28, 2024

Маги Джанаварова роди момиченце от таен бизнесмен

Макар вече да е майка, не планира брак

https://kliuki.net/liubopitno/magi-dzhanavarova-rodi-momichence-ot-taen-biznesmen/206287 Kliuki.net
Маги Джанаварова роди момиченце от таен бизнесмен

35-годишната певица Маги Джанаварова роди момиченце. Двамата с таткото са дали име на бебето Елизабет.

 

Тя публикува в социалната мрежа снимка на новородената си дъщеричка в ръцете на млад мъж, на когото се вижда само долната част от лицето. Предполага се, че това е мъжът й, когото тя упорито крие от широката общественост. Запознати обаче издават, че той е бизнесмен с доста широк спектър на интереси.

 

Маги Джанаварова роди момиченце от таен бизнесмен

Под снимката Маги написа: „Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми Вселена“ и благодари на всички лекари, помогнали й да премине леко през бременността и раждането. Съдейки по благодарствените й думи към д-р Мария Атанасова, очевидно бременността й не е била от най-безпроблемните. Вероятно е имала проблеми и със зачеването, предвид написаните благодарствени слова и към един от известните столични лекари, занимаващи се с инвитро оплождане – д-р Иво Тодоров. Той обаче я убедил, че няма нужда да прилагат методите за изкуствено оплождане и се оказал прав.

 

Преди време Маги Джанаварова сподели в интервю, че не е била изненадана от бременността си, тъй като е била планирана. Тя не променила начина си на живот, а само храненето през този период. Върнала в менюто си малки порции риба и месо, след като в продължение на 7 години бира вегетарианка. Освен това увеличила и дажбите млечни храни, които също били от особена важност за плода.

 

Макар вече да е майка, нито тя, нито половинката й планират да сключват брак, тъй като и двамата не са фенове на тази институция. Тя обаче не крие, че ако все пак й предложи, ще приеме.

Източник: Уикенд