май 01, 2024

Мариана Попова: Смирих се и помъдрях, вече не се взривявам от всяка глупост

Твърди, че единственото, от което не може да се откаже, са цигарите

https://kliuki.net/liubopitno/mariana-popova-smirih-se-i-pomadryah-veche-ne-se-vzrivyavam-ot-vsyaka-glupost/204699 Kliuki.net
Мариана Попова: Смирих се и помъдрях, вече не се взривявам от всяка глупост

На 6 юни певицата Мариана Попова чукна 45 години. Категорична е, че с напредването на годините рождените дни на дъщерите им станали по-важни от нейния.

 

За нея са важни не подаръците, а отношението на хората около нея и допълва, че материалните подаръци не я докосват. От висотата на годините си вече се чувства по-мъдра и смирена, не се ядосва и взривява от всяка глупост.

 

Мариана Попова: Смирих се и помъдрях, вече не се взривявам от всяка глупост

Признава, че не поддържа по никакъв начин нито формата, нито гласа си. към днешна дата се опитва да излезе от битовизма и да се върне към работата и живота й отпреди. Всеизвестен е фактът, че през годините Попова е участвала във форматни предавания. Не би отказала участие в такова и към днешна дата, но допълва, че много зависи от офертата, която ще й предложат.

 

Категорична е, че ако мъжът й Веселин Плачков бе влязъл в парламента предвид факта, че бе кандидат за депутат три пъти, нямаше как да се радва от това, предвид сегашната ситуация, в която е изпаднал политическият елит. Дори се радва, че Веселин не е част от този колективен провал.

Подчертава обаче, че за него политиката все още не е затворена страница и би се явил отново на избори. 

 

Огромна помощ за децата й оказва майка й, която й помага и във всичко останало. Тя е човекът, на когото може да разчита за всичко. В прекрасни отношения е с брат си, както и с бившия си съпруг Ханс Перфлер.

 

Признава, че не й остава никакво време за спорт, но към днешна дата е ограничила сериозно въглехидратите, тъй като иска да свали поне 10 кг.

Това, което се опитва да промени до ден днешен в характера си, е наивността й, тъй като много хора са злоупотребявали с добрината й. В заключение посочва, че е готова да се откаже от всичко друго, но не и от цигарите. 

Източник: Уикенд