October 18, 2024

Мария: И преди да изтекат снимките му от Гърция с други жени, имах информация от 105 места на какви ниски вибрации е Миро!

Категорична е, че този път няма да оттегли молбата за развод

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-i-predi-da-iztekat-snimkite-mu-ot-garciya-s-drugi-zheni-imah-informaciya-ot-105-mesta-na-kakvi-niski-vibracii-e-miro/229013 Kliuki.net
Мария: И преди да изтекат снимките му от Гърция с други жени, имах информация от 105 места на какви ниски вибрации е Миро!

Според мнозина, трябва да си много неблагоразумен мъж, за да изпуснеш човек като фолкпевицата Мария, ако я имаш до себе си. И третият й съпруг Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера обаче направи тази грешка.

 

Факт е, че певицата му даде не една, а няколко възможности да се поправи и да се превърне в образцов житейски партньор, но той пропиля всички тях с лека ръка. Очевидно вече няма връщане назад, след като чашата на търпението на Мария е преляла и тя взела окончателно решение за развод. Молбата й дори вече е в съда и съвсем скоро ще бъде насрочено дело за разтрогване на несполучливия брак.

Певицата обаче не желае да разкрие повече детайли по темата и допълва, че за този човек не й се коментира нищо. Дава си сметка, че му е отделила твърде много време.

„Достатъчно, стига вече! Той се на*ра с извинение за израза – видя се всичко това. В момента аз си работя усилено. Подала съм молба за развод и няма да я оттегля. Всеки нормален човек би постъпил по същия начин като мен. След изцепките на миро няма как да не пожелая да се разведа. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не. И преди имах информация от 105 места за това, но все си мислех, че подобно нещо не може да ми се случи на мен. Не ми се занимава повече с този! Защо да му отделям време и внимание, та да го правя едва ли не специален?! Ами не, не е! ще давам интервюта за песните и проектите си, но не и за него…“.

 

Убедена е, че този път не може да става и дума за прошка и ще бъде непреклонна, дори Миро да казва публично колко много я обича и т.н. „Каквото и да прави - край“, категорична е тя.

 

Все още няма представа докъде е стигнала адвокатката й с бракоразводното дело и не желае да коментира повече тази тема. Твърди, че изобщо не я интересува какво прави Миро, тъй като няма никакво значение за нея и иска това нещо да остане зад гърба й.

 

Макар прагът й на търпимост да е твърде висок, си е дала сметка, че всеки е такъв, какъвто е и не се променя. „Когато простиш на интелигентен човек, той ще го оцени и ще е благодарен. Ако обаче е на ниски вибрации, той отчита твоята прошка едва ли не като проява на глупост и си позволява пак и пак, и пак…“, казва тя.

 

Не може да разбере защо в медийното пространство се смята, че едва ли не е живяла с Миро като принцеса и допълва, че принцесите не бягат от замъка. Наясно е, че българите много обичат да слагат етикети и да си измислят митове и легенди, на които да се радват.

 

Признава, че нещата, които я отвращават, са предателството, лъжата, изневярата и ниските страсти. Когато някой злоупотреби, си тръгва не само с главата, а и със сърцето си. Има силата и духа да сложи край, тъй като не е от момичетата, които търпят безкрайно в името на материалните неща.

„За мен винаги е на първо място голямата любов. Искам в лицето на човека до мен да намирам и своя най-добър приятел. Самата аз умея да бъда приятел и в хубаво и в лошо. Винаги съм била едно малко гръбче за големи хора и този, който не го е оценил, е губещият!“.

 

Съжалява, че е търпяла толкоз дълго и се извинява на дъщеря си Марая, че е станала свидетел на някои неща, за това, което причинила и на двете през последните 3 години и половина, и го отчита като грешка.

Източник: Уикенд