September 08, 2024

Мария Илиева: Явно съм била добро момиче, щом съм заслужила да ми се случи това

Определя мъжа до себе си като най-умният човек, когото познава

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-ilieva-yavno-sam-bila-dobro-momiche-shtom-sam-zasluzhila-da-mi-se-sluchi-tova/225496 Kliuki.net
Мария Илиева: Явно съм била добро момиче, щом съм заслужила да ми се случи това

Мария Илиева все още не носи фамилията на мъжа, който е баща на дъщеря й София. Двамата с бизнесмена Александър Междуречки не са имали тайна сватба, както носи упорито мълвата от известно време насам, но пък не е изключено в бъдеще да се решат на такава. За момента тази тема не им е на дневен ред и имат съвсем други приоритети, сподели наскоро певицата, допълвайки, че нито един от пръстените, които носи, не е от любимия й мъж.

 

Всъщност покрай бижутата на ръцете й се появи неотдавна и предположението, че двамата са се оженили. Мария обаче е категорична, че човек може да се врече във вярност и любов и без свидетели, но въпреки това не изключи възможността някой ден с Алек да направят „готин купон“, с който да отпразнуват любовта си. Макар все още да няма годежен пръстен, певицата не пропуска да отбележи, че любимият й, й е подарил доста красиви неща, които носи с удоволствие.

Тя е категорична, че Алек е всичко, за което е мечтала като жена. Припомняме, че певицата има и син от предишна връзка. Двамата с бащата на дъщеря й се запознали покрай общи приятели. Мария отначало останала впечатлена от осанката на Междуречки. Както е известно, той е син на дългогодишния столичен кмет Петър Междуречки, който вече е покойник.

 

За Алек, Мария казва, че освен, че е висок, има „завладяващо присъствие“. Още при първото виждане общуването помежду им тръгнало много леко, сякаш се познавали отдавна. Тя отдава този факт на доверието, което имали в средата, в която се срещнали. След това се влюбила в ума му и дори го определя като най-умния човек, когото познава.

 

Той й давал свободата да бъде себе си, да твори и да мечтае смело. Подкрепял я и я съветвал. Допитва се до него за много неща, свързани дори с музикалната й кариера. Макар да е с доста опит зад гърба си, певицата се вълнува от мнението на любимия си мъж и оценява интересната му гледна точка. За нея общуването помежду им е от особена важност. Говорят за всичко, а тя обича да открива нови неща в разговорите им.

Обсъждали и въпроси от бизнеса му, така че попзвездата се надява също да има принос в професионалния му свят.

 

Освен всичко друго, Междуречки бил романтичен, но не в сладникавия смисъл, а знаел как да я изненада и кое е най-доброто за нея. Като умен и аналитичен мъж успява да предвиди желанията й, преди да ги е изразила на глас.

 

Толкоз е щастлива, че заявява, че ако бе написала писмо до Бог, в което да опише представата си за мечтания мъж, Алек щял да е въплъщение на съдържанието му.

„Струвало си е всичко. Дори често се усмихвам на себе си: Боже колко съм благодарна, че някак си съм задържала този момент. Устискала съм, не съм правила компромиси и съм чакала този невероятен мъж да дойде и да ме обича по този начин. И явно съм била добро момиче, щом съм заслужила да ми се случи това“, споделя певицата, която на 1 декември ще отпразнува 47-ия си рожден ден.

 

Преди 2 години тя изрази чувствата си към Междуречки с песента „Любов“, която се превърна в истински хит.

Източник: Уикенд