май 03, 2024

Михаела Филева се нанесе в нов апартамент

Двамата със Стефан са заедно от 4 години

https://kliuki.net/liubopitno/mihaela-fileva-se-nanese-v-nov-apartament/206316 Kliuki.net
Михаела Филева се нанесе в нов апартамент

Михаела Филева и партньорът й се похвалиха с ново, по-голямо жилище.

 

Певицата сподели, че с благоверния й вече се ширят в по-голям апартамент и побърза да допълни, че е работила неуморно, за да си го позволи. Няма да има време за почивка дори в разгара на летния сезон.

 

Михаела Филева се нанесе в нов апартамент

Михаела сподели с почитателите си: „Неделя... станала съм без аларма, цял ден се разхождам с измачкана домашна тениска. Приготвила съм храна за любимия човек – отне ми няколко часа, изчезна за под 10 минути. Не се оплаквам – явно му беше вкусно. Пуснахме две перални, изчистихме апартамента, в който съвсем скоро се преместихме. Светлината на залеза прави хола да изглежда магичен. Първи и последен споделен почивен ден от дълго време насам и за дълго време напред. Затишие пред буря! Следващата седмица – нова песен! Благодарна съм за всичко".

 

Откакто Владимир Ампов – Графа се зае с продуцирането й, кариерата й рязко тръгна нагоре, а банковата й сметка набъбна драстично. Преди няколко години тя дори купи къща на майка си в родното им Велико Търново. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестявания.

 

Запознати издават, че Михаела печели много добре благодарение на Графа, който създава за нея най-хубавите песни и я лансира в различни предавания и музикални проекти. Тя е една от звездите на продуцентската му компания „Монте мюзик” и още от самото начало е негова любимка. Гласовитата певица участва в много реклами, беше ментор и в музикалното шоу „Гласът на България".

 

Заради топлата й връзка с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Тя обаче винаги е отричала яростно тези твърдения и е подчертавала, че любовният й живот не е особено интересен.

 

Връзката й с настоящия й партньор Стефан Радов датира от 4 години. Той е родом от Дупница и не е популярно лице – занимава се с маркетинг. Отначало Филева го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да споделя общи снимки с него. Твърди, че Стефан веднага получил одобрението на приятелите й, а майка й направо го обожава.

Източник: Уикенд