април 28, 2024

Мил жест: Как Меди изненада Софи Маринова?

Изпълнителят поднесе скъпоценен дар на своята скъпа приятелка

https://kliuki.net/liubopitno/mil-zhest-kak-medi-iznenada-sofi-marinova/214593 Kliuki.net
Мил жест: Как Меди  изненада Софи Маринова?

Софи Маринова се сдоби  с корона от злато и камъни по поръчка. Кралският аксесоар бе поднесен от певеца Меди и организаторката на концертите й Сашка. Софи не искала пищно тържество, понеже тази година загуби баща си, за това събрала само най-близките хора. Петнадесет души се събрали на партито., с които изпълнителката на „Стари рани“ е в добро и лошо.

Синът й Лоренцо пък подарил на именитата си майка почивка в чужбина, на топло място, защото напоследък много напрежение се стоварило върху нея. Тези дни той бе забелязан с красавица, в това число и на рождения ден на Софка. Тя му била приятелка от преди, но не можело да се каже, че има официална изгора.

Софи Маринова е сама след раздялата си с Гринго. Отдала се е само на работа и няма време за любов. Ще пусне няколко хитови парчета за празните.

Софи бе оплюта заради визията си на партито. Из мрежата се вихрят коментари, че гримьорите са се подиграли с именитата певица. Тя била гримирана в стил „Клоунът“. Червеното червило на Маринова е размазано, сякаш е яла лютеница и това й придава комичен вид. Шокът се допълва и от ансамбълче в златисто и зелено, показващо изскочилия тумбак на гласовитата певица.

Източник: signal.bg