април 28, 2024

Мрежата попиля от критики орисниците на щерката на Жаси

Възмутена последователка я критикува, че държат бебе, а позират като за мъжката библия

https://kliuki.net/liubopitno/mrezhata-popilya-ot-kritiki-orisnicite-na-shterkata-na-zhasi/211303 Kliuki.net
Мрежата попиля от критики орисниците на щерката на Жаси

Жасмина, която стана известна покрай „Сделка или не“, направи погача на четвъртото си отроче Самая. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов показа снимки от тържеството, на които се вижда колко бързо е успяла да влезе във форма след раждането. Тя демонстрира не само дългите си крака, а и редицата си тунинги.

 

Орисници на детето станаха редица силиконови красавици, които не пропуснаха да извадят всичките си прелести на тезгяха. Според традициите на партито трябва да има единствено жени, които да носят сладки неща, за да е сладък животът на детето. Събитието се е провело в лъскаво столично заведение, украсено със скъпа украса и куп сладки изкушения, които обаче кльощавите мадами изобщо не доближили, камо ли да вкусят.

 

Мрежата попиля от критики орисниците на щерката на Жаси

 

Възмутена последователка на Жаси не пропусна да я критикува, че държат бебе, а позират като за „Плейбой“.

Други пък отбелязват, че на Самая ще й върви на тунинги и допълва, че е безумно да се появиш по минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Възмущава се как никоя от силиконките не е проумяла, че по този начин излагат Жасмина. Тя самата също е с минижуп, но поне гърдите й не са на показ.

 

Мрежата попиля от критики орисниците на щерката на Жаси - Снимка 2

 

Всичките й отрочета, са плод на любовта й с милионера Ариф Маджид, който държи представителство на няколко вериги за бързо хранене в България. Сириецът със сигурност би могъл да изгледа и още наследници, а и традицията в страната му повелява децата да са поне четири.

Източник: Уикенд