September 08, 2024

Мустафа Карадайъ се разведе тайно, има бебе от нова жена

Експредседателят на ДПС живее в сарая на Доган с актуалната си половинка и детето

https://kliuki.net/liubopitno/mustafa-karadaya-se-razvede-tayno-ima-bebe-ot-nova-zhena-2/226653 Kliuki.net
Мустафа Карадайъ се разведе тайно, има бебе от нова жена

Неслучайно хората са казали – всяко зло за добро. След като на експредседателя на ДПС не му провървя в политиката, намери щастие в личния си живот. Оказва се, че отстраненият лидер на партията се е развел със съпругата си и към днешна дата се радва на нова любов в лицето на юристката Христина Атанасова.

 

Близки до предишното семейство на Карадайъ довериха пред сайта Lupa.bg., че новата му половинка даже го е дарила с рожба. Детето се е родило около Нова година, а двамата родители били по-щастливи от всякога.

 

Майката Христина е от Сливен и е бивша сътрудничка на дългогодишния депутат от ДПС Янко Янков. След като искрата между нея и Мустафа Карадайъ пламва обаче, бившият председател на ДПС намира начин да я назначи в КПКОНПИ на длъжност директор “Конфликт на интереси”.

Около името й гръмна скандал, след като медиите разкриха, че е с плагиатствана дисертация. Проверка със специализиран софтуер показва, че Атанасова е преписала 43% от дисертацията си в Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ). 

Всичко това обаче явно е останало в миналото за Христина и тя сега се е отдала на невръстното си дете и щастливия му татко.

След като родила бебе, младата майка била дарена със скъп джип от благоверния си, твърдят запознати.

 

Другата новина е, че Мустафа Карадайъ, който след развода се е изнесъл от дома си, сега живее не къде да е, а в сарая на Ахмед Доган, барабар с Христина и бебето. Запознати твърдят, че именно Карадайъ е един от инициаторите на напрежението в ДПС и успял да настрои Доган срещу новия лидер на движението Делян Пеевски.

Източник: Уикенд, crimesbg.com