юли 04, 2024

На сух режим: Кобилкина се отказа от мъжете

Преди година сексоложката се разведе за втори път

https://kliuki.net/liubopitno/na-suh-rezhim-kobilkina-se-otkaza-ot-mazhete/224788 Kliuki.net
На сух режим: Кобилкина се отказа от мъжете

Наталия Кобилкина се е посветила на  детето си и на работата и се отрече от мъжете. Не ще и да чуе за сериозна връзка, която да отвлича вниманието й. Самата тя сподели, че „не е виждала членчик“ цели седем месеца, но имала други методи за задоволяване. Купила си няколко луксозни придобивки, които напълно замествали мъжкото внимание

„Не мисля, че съм жена за един мъж цял живот. В момента имам нужда да съм сама!”, споделя чаровната рускиня. Тя казва, е не й липсват ухажори, а това да остане сама е неин личен избор.

Миналата година Наталия се разведе със съпруга си Такис.

"Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно." Това написа в своя Фейсбук профил.

В решението и нямало намесени трети страни. Причината за развода на почти 40-годишната красавица според близките ѝ е фактът, че само тя издържа семейството, а мъжът ѝ за последните 9 месеца не внасял нищо в семейния бюджет.

Всеизвестен факт е, че рускинята е работохолик. За нея няма събота и неделя, няма делник и празник. Трупа солидни суми от семинарите си както в България, така и в чужбина. А злите езици я одумват, че за себе си не може да намери мъж, а е тръгнала да учи другите жени.

Източник: novinite.bg