май 07, 2024

Нана Гладуиш се завръща: Ще я гледаме в „Съдебен спор“

Шоуто празнува юбилеен епизод 1000

https://kliuki.net/liubopitno/nana-gladuish-se-zavrashta-shte-ya-gledame-v-sadeben-spor/222160 Kliuki.net
Нана Гладуиш се завръща: Ще я гледаме в „Съдебен спор“

Тази събота от 11ч Нана Гладуиш и Румина Тасевска ще застанат рамо до рамо и ще представят част от емблематичните репортажи на предаването със завидна история и многобройна аудитория.

За никого не е тайна, че от няколко месеца насам, Нана Гладуиш, се установи да живее в  Маями, САЩ. Ексводещата на предаването „Съдебен спор“ се изнесе зад Океана, заедно със съпруга си Джонатан и сина си Джейсън. От твърденията й става ясно, че се е решила на тази важна стъпка, защото искала по-добро бъдеще за наследника си. Блондинката, която успя да пребори рака два пъти, се радва на лукс.

Специално от Америка се завръща Нана, за да застане пред зрителите. Тя ще разкаже за живота си зад океана. Двете водещи ще споделят още защо фен на предаването е решил да си татуира лицето на Жоро Игнатов. 

„Съдебен спор“ е първото в България съдебно шоу. Своето място в него намират реални съдебни казуси, горещи спорове и различни възгледи. Предаването дава възможност на страните в съдебния процес да представят аргументите си на живо в телевизионния ефир. То е известно също с култовите реплики на някои от участниците, които постоянно се въртят в мрежите.

Източник: blitz.bg