април 28, 2024

Народната певица Росица Пейчева ражда на 50, вече е в напреднала бременност (Фото)

Явно никога не е късно да станеш майка

https://kliuki.net/liubopitno/narodnata-pevica-rosica-peycheva-razhda-na-50-veche-e-v-naprednala-bremennost-foto/218608 Kliuki.net
Народната певица Росица Пейчева ражда на 50, вече е в напреднала бременност (Фото)

Росица Пейчева ошашави почитателите си, след като се разбра, че очаква бебе. Днес тя е на 50 години, но това никак не я спира да граби живота си на макс, дори и да дундурка новородено. В напреднала бременност се показа народната певица и напук на хорското мнение твърдо е решила да се справи с неочакваното предизвикателство.

Сама признава, че ѝ е било трудно да вземе решение. Предвид възрастта си по-подобаващо би било да се радва на внуци, а не на собствени деца. На практика нейните наследници са големи хора и почти мислят за свои семейства. Затова и изпълнителката била сериозно затруднена да поеме ли този изненадващ ангажимент.

Най-напред обаче я подкрепил любимият ѝ Николай. Сериозна подкрепа получила и от верния си приятел и кум – гримьора Бони. Затова и въпреки колебанията си се наела с нелеката задача да даде нов живот. По думите ѝ това е най-великото дело на света и със сигурност е за добро. Трънливият път напред не притеснява Росица Пейчева. Затова тя не смята да се отказва и явно се наслаждава на чисто човешките неща в живота.

Източник: lupa.bg