април 27, 2024

Наталия Гуркова посвети бранд на покойния си съпруг Джордже Михалевич (Подробности + Снимки)

Красавицата не си губи времето и силите

https://kliuki.net/liubopitno/nataliya-gurkova-posveti-brand-na-pokoyniya-si-saprug-dzhordzhe-mihalevich-podrobnosti-snimki/209423 Kliuki.net
Наталия Гуркова посвети бранд на покойния си съпруг Джордже Михалевич (Подробности + Снимки)

На 24 септември бяха отчетени пет години от неочакваното убийство на нейния съпруг. Новото ѝ начинание всъщност е посветено на голямата ѝ любов към него и явно е начин да почете паметта му. За целта Наталия Гуркова обяви, че е създала свой моден бранд, който да носи класа и елегантност на всяка жена. Марката включва и инициалите ѝ и вероятно задачата е дамите да се почувстват като кралски особи.

Решението ѝ идва 5 години след смъртта на Джордже Михалевич. Показното му убийство разтресе обществото и породи доста слухове какво ще се случва оттук нататък със състоянието му. Множество интриги се заплетоха и относно предполагаеми връзки на миската, но каква точно е истината, може би никой не знае. Към днешна дата красавицата изглежда е преодоляла кризите в живота си и смело ръководи бизнеса си към нови висоти.

От младите си луди години тя е свързана с модата, като мнозина я помнят и с участия в някои от най-популярните конкурси за красота. Брандът вероятно е естествено продължение на модните ѝ вкусове и вече самата шефка ще има възможност да представя свои модели облекла. Дали ще дефилира по подиумите лично, тепърва ще видим.

Източник: show.blitz.bg