април 27, 2024

Ненчо Балабанов става баща за втори път през есента

Бебчето ще се появи на бял свят в края на октомври или началото на ноември

https://kliuki.net/liubopitno/nencho-balabanov-stava-bashta-za-vtori-pat-prez-esenta/206575 Kliuki.net
Ненчо Балабанов става баща за втори път през есента

Ненчо Балабанов и любимата му Катрин Русева съобщиха гореща и изключително блага вест. Двойката са в очакване на бебе през есента. Звездата от „Ол инклузив“ се похвали сам с радостната вест.

 

„Включваме се от Ватикана, централния площад. Преди да влезем, имаме една новина“, заяви актьорът, а съпругата му Катрин допълни: „Ще си имаме бебче“.

 

Ненчо Балабанов става баща за втори път през есента

Красавицата е в шестия месец от бременността си и коремът й вече е доста голям. Очаква се бебчето да се появи на бял свят в края на октомври или началото на ноември. На този етап полът се пази в тайна от бъдещите родители.

 

Припомняме, че актьорът и Катрин се венчаха през есента на миналата година, вдигайки голяма сватба край морето в Несебър. Ненчо се запознал случайно с Русева в края на 2021 г. Несъмнено той е живото доказателство за намесата на съдбата, тъй като само седмица преди това заяви, че не вярва в любовта и не се надява да я срещне.

 

Красавицата е добре позната на столичните бохеми, тъй като, преди да се залюби с Балабанов, бе честа посетителка в елитните заведения в София и по морето.

30-годишната брюнетка работи в един от големите автосалони, който е представител на немска марка автомобили. Тя е мениджър корпоративни и дипломатически продажби, но съвсем скоро ще спре да работи, защото ще излезе по майчинство.

 

За актьора това е втори брак. Първата му съпруга Ралица, която е музикален педагог, е с цели 11 години по-голяма от него. Плод на любовта им е 17-годишният им син – Богомил.

В миналото Ненчо имаше връзка с Йоанна Драгнева, като мълвата упорито носеше, че актьорът постоянно пренебрегва певицата и дори й изневерява.

Двамата бяха интимни в продължение на няколко години, но се разделиха и след това всеки тръгна по своя път в търсене на щастието с нов партньор.

 

Преди връзката си с Катрин имитаторът на Бойко Борисов имаше кратка афера с бившата гимнастичка Симона Пейчева. Тя обаче му би шута, тъй като не е достатъчно богат според критериите й.

Източник: Уикенд