април 27, 2024

Неочаквана драма в живота на Нели Рангелова

Родната къща на Нели Рангелова в Монтана вече я няма

https://kliuki.net/liubopitno/neochakvana-drama-v-zhivota-na-neli-rangelova/207397 Kliuki.net
Неочаквана драма в живота на Нели Рангелова

Домът на обичаната певица е пострадал тежко при наводнение. Там вече не живее никой, понеже родителите й са починали. Нейни съседи се обадили, че постройката е наводнена.

Певицата пристигнала с колата  си по спешност в родния си град. Не повярвала на очите си, когато видяла, че водата в приземния етаж надхвърля половин метър. Имало и много кал, която стихията донесла със себе си. Щетите са огромни.

Цялата документация, отразяваща кариерата й е била унищожена-грамофонни плочи, дискове и плакати. Изпълнителката останала няколко дни в Монтана, за да може да се справи със щетите.

Неочаквана драма в живота на Нели Рангелова

От 5 години имотът е абсолютно необитаем. Нели се е отказала да го продава, защото за нея има сантиментална стойност. Рядко обаче имала възможност да ходи там. Благодарение на добри съседи разбирала какво се случва. Майка й издъхва преди 5 години.

Певицата споделя, че с майка си е загубила част от себе си. Деменцията за съжаление се развила много бързо. Превърнала се в друг човек, които постоянно я целува, но нищо не се разбирало от речта й. Въпреки, че осигурила най-доброто лечение, не успяла да се справи.

Източник: marica.bg