април 27, 2024

Николета Лозанова: Никога не съм спирала да мечтая, защото знам, че мечтите наистина се сбъдват

Вярва, че един ден ще е „най-яката баба“ за внуците й

https://kliuki.net/liubopitno/nikoleta-lozanova-nikoga-ne-sam-spirala-da-mechtaya-zashtoto-znam-che-mechtite-naistina-se-sbadvat/214073 Kliuki.net
Николета Лозанова: Никога не съм спирала да мечтая, защото знам, че мечтите наистина се сбъдват

Пловдивчанката Николета Лозанова няма нужда от представяне, тъй като едва ли има човек, който да не знае, че тя е един от най-харесваните модели на родния подиум.

 

Няма световна марка, за която да не е снимала и показвала съчетанието от неповторимия си стил и сексапил.

Тя има всичко, за което една млада жена може да мечтае – дъщеря, любим мъж, респектираща кариера, приятели и роднини, които са готови на всичко, за да приличат поне малко на нея.

 

След развода си с Валери Божинов, от когото има дъщеря на име Никол, към днешна дата живее с Ники Михайлов, от когото очаква дете. Тя обаче отказва да коментира пола на очакваното бебе, както и предстоящото раждане.

Николета Лозанова: Никога не съм спирала да мечтая, защото знам, че мечтите наистина се сбъдват

Отбелязва, че всяка година на рождения си ден (30 ноември) си пожелава едно и също нещо, но тъй като е твърде лично, отказва да сподели какво е то. Твърди, че думата, която описва най-точно 35-та й годишнина, е „емоция“. Имала моменти, които буквално спирали дъха й, не липсвали и премеждия, но пък имала и доста поводи за гордост. Казано с други думи – опитала цялата емоционална палитра, но подчертава, че към днешна дата е истински щастлива.

 

Към момента се е отдала на активна почивка и не приема работни ангажименти освен онези, които има с дългосрочните си партньори. Отделя много време на дъщеря си Никол и се подготвя за раждането.

Като най-емоционален рожден ден определя 30-та си годишнина, която отбелязала на о. Бали. Николай толкоз се бил постарал всичко да е перфектно, че все още този празник остава ненадминат.

 

И тя като всички обожава подаръците, но не крие, че предпочита да си ги избира сама. Именно поради тази причина винаги казва на приятелите си с какво да я „изненадат“, за да се избегнат евентуални недоразумения. Никога не спира да показва любовта си към семейството, което скоро ще се разрасне с още един член. Вярва, че най-хубавите моменти тепърва й предстоят, а за най-лошите изобщо не иска да си спомня. Стреми се да не прави лошо на никого, за да живее позитивно.

 

Вярва в любовта и посочва, че личната й история е категорично доказателство за нейното съществуване. Няма никакво съмнение, че е родена под щастлива звезда и всеки ден благодари на съдбата си, защото наистина харесва живота, който има. Благодари за хората, които са около нея и за всичко, което съдбата й е дала. Категорична е обаче, че човек сам прави своите избори и чертае своето бъдеще. Именно поради тази причина смята, че важните решения трябва да се взимат много обмислено.

 

Няма никакви притеснения от старостта, дори напротив – няма търпение да я изживее, тъй като смята остаряването за привилегия. Убедена е, че ще бъде много „яка баба“, която не пада духом. Твърди, че ако зависи само от нея след 10 години ще е на някой слънчев остров.

 

Смело би могла да се определи като успяла жена, тъй като има всичко, което е пожелала. Постигнала е това, за което е мечтала с много воля, труд и усилия, без да прави компромиси, а сега е време да му се наслади.

 

Никога не е спирала да мечтае, тъй като знае, че мечтите наистина се сбъдват. Именно на това учи и дъщеря си – винаги да вярва в себе си и да не спира да мечтае.

Източник: Уикенд