май 10, 2024

Обратно към славата: Златка Димитрова се завърна без дрехи (СНМКИ)

Позабравената плейметйтка нагорещи мрежата с провокативна фотосесия

https://kliuki.net/liubopitno/obratno-kam-slavata-zlatka-dimitrova-se-zavarna-bez-drehi-snmki-2/222312 Kliuki.net
Обратно към славата: Златка Димитрова се завърна без дрехи (СНМКИ)

„Вълкът козината си мени, но нрава не“ – стара българска поговорка, която важи с пълни сили за Златка Димитрова.

В последните години тя се отдръпна от медийното пространство. Опитва се да бъде по-сериозна дама в обществото. Скъса със скандалния си имидж, който градеше в младите си години. Ето, че вътрешното й аз отново я подтикна към еротиката.

Черната Златка пусна снимки по бански от солариума. Виждаме, че още се радва на хубаво тяло. Плеймейтката е започнала да се подготвя за летния сезон. Тя показа, че за по-равномерен тен използва солариума, като обясни, че за да се избегне вредното му въздействие, трябва да се спазва точното време и всички други указания.

Стана ясно от къде започва звездният път на Златка. Оказа се, че почти  никой не помни, че е участвала в риалитито „Бягство към победата“, което ще стартира отново тази есен. След това се явява в конкурса „Мис Плеймейт“ и го печели.

От 5 години красавицата отглежда сама детето си в родния Бургас, след като напусна неговия биологичен баща Мирослав след почти 9-годишна връзка. Макар Златка да е пазила добрия тон и никога да не е коментирала официално причината за краха в отношенията им, близки и до двамата споделят, че поводът за раздялата е бил бурният нощен живот на бившата й половинка. В името на любовта красавицата дълго преглъщала многобройните изневери и изцепки на Мирослав, когото освен това издържала в последните години от съвместния им живот, издаде дружката на Златка.

Източник: blitz.bg