май 03, 2024

Откровено: Наталия Кобилкина проговори за мъжете в живота си

Сексоложката, която учи хората как да живеят живота си, има два неуспешни брака зад гърба си

https://kliuki.net/liubopitno/otkroveno-nataliya-kobilkina-progovori-za-mazhete-v-zhivota-si/213803 Kliuki.net
Откровено: Наталия Кобилкина проговори за мъжете в живота си

Наталия споделя, че има мъж до себе си, но през ум не й минава да минава пак под венчилото. 19 години е живяла в брак и вече е изморена.

Тя споделя, че е в страхотни отношения и с двамата си бивши съпрузи. Те никога не забравят рождения й ден.  С втория съпруг Такис Дретакис дори излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си.

Кобилкина казва, че това изобщо не се е получило лесно. „Беше огромна работа и от двете страни“ – споделя тя.

„Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но химията изчезна. И след като изчистихме „боклуците“ от живота си, той тръгна в посока „здравословно хранене“, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо“-разказва брюнетката за първия си брак, който продължил 11 години.

Никой не очакваше, че Наталия ще се раздели и с втория си съпруг Такис. Причината остана в тайна, но не е намесен трети човек. След 9 години двамата решиха да кажат край.

Източник: hotnews.bg