декември 01, 2023

Пародия! Лиготията провали юбилея на Нора Недкова

В комедия се превърна партито по случай 30-годишния юбилей на Нора Недкова

https://kliuki.net/liubopitno/parodiya-ligotiyata-provali-yubileya-na-nora-nedkova/209787 Kliuki.net
Пародия! Лиготията провали юбилея на Нора Недкова

Като абсолютна комедия може да бъде определено партито по случай 30-годишния рожден ден на плеймейтката Нора Недкова. До там се стигна след капризите й, а гостите се посмяха доста от преживяното. Център на вниманието се оказа моментът с поднасянето на тортата. Незабравим епизод и черна прокоба се оказа обаче тази част от партито.

 

Обслужващият персонал тъкмо донесе тортата, а десетки телефони и апарати светнаха към „кралицата“ Нора. Озарена от светлина тя показа простотията си в пълния й потенциал. Докато чупеше стойки, се оплете в красивия полилей на залата. Трима души се втурнаха в отчаян опит да разплетат косата на Нора. Водещият на партито прекъсна дори песента, с която всички гости пеейки поздравяваха Недкова. Плеймейтката видимо запази самообладание докато приключи драмата. А след този момент скъпата прическа придоби вид на проскубана кокошка.

 

Сеирът продължи и след това. Докато се кълчеше пред тортата, свещите угаснаха. Певицата Андреа подкани плеймейтката с: „Ай, духай, с‘я!“. С комични пози Нора се наведе към свещите, но духането й се оказа доста слабо. От лиготия дори не забеляза, че едната свещ остана да гори. Така тя си навлече прокоба, тъй като желанието, което е имала, няма да се сбъдне, както гласи поличбата.

 

Кулминацията дойде малко след това. За малко отново Нора щеше да се оплете в друг полилей и за да разсее гостите реши да се прави на клоун. Позирайки като кралица сложи тенекиена корона. Отново заради позиране короната бързо падна от главата, а някои от гостите започнаха да се колебаят дали са на цирков спектакъл или на юбилей.

Източник: gospodari.com