април 27, 2024

Пианистът виртуоз Евгени Генчев – Ергена: Дано Валерия да е жената на живота ми

Към днешна дата е фокусирал вниманието върху активността си у нас

https://kliuki.net/liubopitno/pianistat-virtuoz-evgeni-genchev-ergena-dano-valeriya-da-e-zhenata-na-zhivota-mi/212662 Kliuki.net
Пианистът виртуоз Евгени Генчев – Ергена: Дано Валерия да е жената на живота ми

Несъмнено покрай участието си в „Ергенът“, Евгени Генчев се превърна в най-одумвания мъж, дори и след края на романтичното предаване се радва на огромен интерес от страна на публиката.

 

Във вторник той пожъна овации на мегаконцерта на Богдана Карадочева в зала 1 на НДК, където бе гост-звезда и очарова публиката с таланта си на пианист.

Въпреки множеството покани за гастроли в различни краища на света, Генчев възнамерява да зарадва българските си почитатели с голямо турне из родината.

 

С Васил Найденов обмислят проект, за който се надяват скоро да стане реалност. Със Стефан Димитров пък му дал идея за песен, върху която възнамерява да сложи своя почерк, иска както я изсвири, така и да я изпее. Скоро ще излезе и дуетната им песен с Валерия Георгиева. Споделя, че направили парчето с много мисъл и емоция и се надява да се хареса на хората.

 

Към днешна дата е фокусирал вниманието върху активността си у нас. Обмисля лятно-есенно турне през следващата година зад граница, на което ще се раздаде на 100%. Има идея и за тур из страната, тъй като му се ще да отиде на повече места у нас и да опознае родната публика.

 

Пианистът виртуоз Евгени Генчев – Ергена: Дано Валерия да е жената на живота ми

Макар след „Ергенът“ да е станал много по-разпознаваем, динамиката в отношенията с напълно непознати хора, продължава да е доста странна за него. Забелязва нарастване на интереса не само към личния, а и към професионалния му живот. Не е сигурен обаче дали би участвал отново в такъв тип предаване.

 

Старае се да намери баланса между работата и личния си живот, хората, които са до него и проявяват разбиране към работата му. Важно е времето, което прекарват заедно. На 34 години се чувства готов за брак и дете, но допълва, че въпросът е в обстоятелствата, тъй като човекът до него също трябва да е готов, за да позволи нещата да се случат.

 

Иска му се Валерия да е жената на живота му. Към днешна дата с нея си дават нужното време и енергия след изкуствено създадените условия в предаването. Изненадан е, че родителите му подкрепят на 100% връзката му с Валерия, нещо, което досега никога не се е случвало.

 

Натъжава го, когато близките му хора не го разбират и си позволяват да се държат неуважително с него, както и когато се чувства сам. Ако обаче има проблем, винаги се опитва да го канализира по позитивен начин. понякога си позволява да се разплаче.

Източник: Уикенд