October 16, 2024

Покорява нови върхове: Мария Илиева пробива на световната сцена

Певицата готви голяма изненада на феновете си

https://kliuki.net/liubopitno/pokoryava-novi-varhove-mariya-ilieva-probiva-na-svetovnata-scena/232047 Kliuki.net
Покорява нови върхове: Мария Илиева пробива на световната сцена

Мария Илиева е направила дует със звездата Джо Лин Търнър. Тя е много развълнувана и споделя, че от няколко месеца не може да си намери място.

"Рок легенда, световна звезда, емблематичен вокалист на Rainbow и Deep Purple, човекът, изпял класики като Can't Let You Go и Street of Dreams....

Предстоящият му сингъл се казва Forever и е... с мен".

Санмият Джо обяви съвестното им парче във фейсбук. Той оцени високо таланта на нашата знаменитост.

"Здравейте всички, вълнувам се и съм горд да обявя сътрудничеството си с невероятната българска вокалистка и истинска суперзвезда Мария Илиева. Възхищавам се на таланта на Мария от много дълго време и се надявах, че един ден ще работим заедно и най-накрая този ден дойде. Споделяме вокали в една силна и чувствителна песен, озаглавена "Forever". Красиво видео ще придружава изпълнението, което идеално допълва посланието. Не бих могъл да избера по-добър партньор за разпространение на любовта и единството в свят, който сега се нуждае от това повече от всякога", пише Джо Лин Търнър.

Мария Илиева, която е на сцената вече 20 години, балансира отлично личния си живот и кариерата. Тя сподели, че голямата разлика между началото на успеха си и сега, когато вече има семейство, е това, че сега има с кого да сподели успеха.

Източник: lifestyle.bg