май 06, 2024

Помните ли? Ето как черната Златка си проправя път към славата

Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години

https://kliuki.net/liubopitno/pomnite-li-eto-kak-chernata-zlatka-si-propravya-pat-kam-slavata/222061 Kliuki.net
Помните ли? Ето как черната Златка си проправя път към славата

Златка Димитрова става известна с участието си в предаването на Слави Трифонов – „Бягство към победата“. Тогава никому известната бургаска красавица се записва на кастинг и влиза в първия сезон на шоуто.

Тя e в надпревара с моделката Дияна Тодорова. Водещи по това време са Слави Трифонов и Борис Солитарийски. Двете момичета стигат почти до финал, но завършват на трето място.

Друга ВИП двойка също участва в предаването – Емануела и Крум. Изпълнителите сами изявяват желание за участие в едно от живите студиа на "Бягство към победата". Състезават се извън класирането и не се борят за наградата. Катрин Вачева също изгрява там.

Участието на Златка бе колоритно, стана достатъчно разпознаваема за хората. Вкусът на славата й хареса и реши да търси още. Месеци след края на формата тя се яви на конкурса "Мис Плеймейт". Димитрова бе една от най-разпознаваемите дами и логично спечели престижната титла. А оттам насетне историята й е ясна на почти всеки - редица участия във формата, слава и т.н.

Шоуто „Бягство към победата“ ще се завърне в родния ефир през есента. Най-вероятно там ще се роди поредната звезда на България.

 

Източник: hotnews.bg