май 03, 2024

Прецедент: Майсторите в „Бригада Нов дом“ отказаха ремонт на порутена къща

Обектът е меко казано в трагично състояние

https://kliuki.net/liubopitno/precedent-maystorite-v-brigada-nov-dom-otkazaha-remont-na-porutena-kashta/221758 Kliuki.net
Прецедент: Майсторите в „Бригада Нов дом“ отказаха ремонт на порутена къща

В новия епизод на едно от най-обичаните предавания – „Бригада Нов дом“ майсторите са изправени пред критична ситуация. Те са на път да си тръгнат от обект, направо се уплашили при вида му.

Мария определя това като прецедент в предаването и ще направи всичко възможно да задържи момчетата. Успяват в името на това едно момче да има собствена стая, своя къща и свой дом.

Къщата е превзета от влага с полуразрушени стени, под, покрив, с разпадащи се дограми, неработещи уреди и какво ли още не, ще заварят майсторите и Мария в новия епизод на „Бригада Нов дом“.

Там живеят 17-годишно момче с майка му и чичо му. Те ще бъдат преместени в малка къщичка в съседство, понеже ремонтът не може да се осъществи само за 5 дни. Въпреки, че е много малка по площ, тя ще се окаже в далеч по-добро състояние и по-подходяща за ремонт, и след общо решение на майсторите и семейството той ще започне. „Надеждата умира последна“, са думите, в които вярва 17-годишният Дейвид.

Момчето е загубило баща си и въпреки че живее в тежки условия не губи надежда в доброто. Скоро му предстои абитуриентски бал и майсторите ще направят всичко възможно да го посрещне в нов дом.

Източник: hotnews.bg