април 27, 2024

Преди раждането! Ивет Лалова заряза спринтовете, Николета Лозанова посреща сина си в лукс имение в Бистрица (Снимки)

Родните знаменитости бременеят я на спокойствие, я в надпревара с времето

https://kliuki.net/liubopitno/predi-razhdaneto-ivet-lalova-zaryaza-sprintovete-nikoleta-lozanova-posreshta-sina-si-v-luks-imenie-v-bistrica-snimki/218880 Kliuki.net
Преди раждането! Ивет Лалова заряза спринтовете, Николета Лозанова посреща сина си в лукс имение в Бистрица (Снимки)

Два месеца остават до раждането на първия наследник на Ивет Лалова и съпруга ѝ. Двамата ще се сдобият с момченце през април, а бъдещата майка вече сериозно е забавила темпото. Наскоро тя публикува свои снимки с приличен вече корем, като напомни на почитателите си да се радват на бавните недели.

Според атлетката животът не е бесен ритъм в поредния спринт, а танц, изпипан по собствена мелодия. И макар да изглежда невероятно, явно дори и Ивет е решила да се порадва на спокойствието на хубавото време и настъпването на пролетта.

Друга нейна колежка по бъдещо майчинство обаче не е отдадена на релакса и насладата от наближаването на заветния момент. Николета Лозанова живее в трескава подготовка на ново жилище, в което ще се радва на пълноценни мигове с порасналото си семейство.

По последна информация двамата с пратньора ѝ – Ники Михайлов, стягат къща в Бистрица, в която смятат да живеят занапред. Прословутото им имение се простирало на няколко етажа и се ширело на площ от поне 200 кв.м. Апартаментът, в който са сега, им станал доста тесен, а когато скоро ще се радват и на още едно дете, е време за промяна.

Източник: woman.bg, novini.bg