април 19, 2024

Преслава лапна 200 бона през май

За разлика от много от колежките й, не разчита някой друг да я издържа

https://kliuki.net/liubopitno/preslava-lapna-200-bona-prez-may/203777 Kliuki.net
Преслава лапна 200 бона през май

Няма да е грешка, ако наречем Преслава работна пчеличка.

 

Оказва се, че през този месец звездата на „Пайнер“ има 19 официално обявени участия и ще пее на няколко частни партита. Хонорарът й за изяви е 8 хиляди лева, а за различни празници стига и до 10 бона.

 

Преслава лапна 200 бона през май

Прости изчисления сочат, че за месец най-оборотната певица на „Пайнер“ ще лапне 152 хиляди лева от официални участия и още 40 бона от частните партита. Добричлийката ще заработи общо 192 хиляди лева, като близо половината от сумата ще отиде в джоба на шефа й Митко Димитров и именно заради това, тя е в списъка на най-любимите му служители.

 

Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът й с изяви за летния сезон е направо препълнен. Несъмнено Преслава е сред най-желаните певици за купон. Интересът към нея не стихва от години, а и тя самата не отказва да пее, защото трябва да печели пари.

 

За разлика от някои от колежките й, които разчитат на мъжете си да ги издържат, брюнетката винаги е ходила на участия и държи да има лични пари, които сама си е изкарала. Половинката й Павел Лазаров живее в апартамента на любимата си и шофира нейния автомобил.

 

Добричлийката печели доста добре от участия – освен официалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните фенове. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000. Той й е бил даден преди няколко години, но колежките й и до днес завиждат за получените хилядарки, които тя предвидливо внесла в банката, а след това използвала за жилище.

 

Освен всичко друго, фолкаджийката е и сред най-умните, защото инвестира парите си в имоти. Преслава е собственик на апартаменти в София, Пловдив, Слънчев бряг и Добрич, но мисли да инвестира в още един в столицата.

Източник: Уикенд