април 28, 2024

Райна чукна 42, не ще и да чуе за Константин

Преди старта на певческата й кариера е била професионална манекенка

https://kliuki.net/liubopitno/rayna-chukna-42-ne-shte-i-da-chue-za-konstantin/210421 Kliuki.net
Райна чукна 42, не ще и да чуе за Константин

В края на септември Райна навърши 42 години и макар да не издава къде е отпразнувала повода, публикува в социалните мрежи кадри от Гърция, а два дни по-късно и от Палестина.

 

Пожела си дълъг и щастлив живот за нея и близките й хора, както и всичко важно за нея като любов, щастие, радост, музика, движение и светлина в живота да я съпътстват. Пожела си и да пътува, за да опознава света с любимите си хора.

 

Името на родената в Сандански певица е избрано, след като баща й отива при Ванга, с която имат предварителна уговорка. Изпълнява заръката на пророчицата, носейки поръчаните от нея кукла, легенче и цветя. След като взима карамфилите, Ванга взима един от тях и казва: „Райна ще се казва детето и така ще я наричате, няма да й преиначавате името“. Месец по-късно пророчицата става нейна кръстница.

Райна чукна 42, не ще и да чуе за Константин

 

 

Макар да е буйно и палаво дете, Райна е добра ученичка. В 6 клас се записва на курсове за манекенки като междувременно тренира спортни танци. Малко по-късно се записва и на тренировки по карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика.

 

Преди старта на певческата й кариера, Райна е професионална манекенка в продължение на 5 години. След подписването на договора й с „Пайнер“ се залюбва с колегата й Константин, покрай когото придобива известност. Макар връзката им да бе кратка, двамата имат редица дуети. Днес Пилето, както я наричаше Коцето, когато бяха двойка, не иска и да чуе за него.

Източник: Уикенд