October 18, 2024

Райна е неутешима: Кой причини мъка на певицатa? (СНИМКА)

Изпълнителката не може да скрие сълзите си

https://kliuki.net/liubopitno/rayna-e-neuteshima-koy-prichini-maka-na-pevicata-snimka/223438 Kliuki.net
Райна е неутешима: Кой причини мъка на певицатa? (СНИМКА)

Звездата от Сандански Райна не може да преодолее тежката загуба. Тя публикува пост в социалната мрежа, с който си спечели много съчувствие от феновете си.

Преди 4  години Райна загуби своя най-верен приятел, а именно кучето Карпузчо. Певицата сподели в социалните мрежи снимка, на която е прегърнала домашния си любимец.

"Много повече от просто тъжна дата… Толкова много тъга ми причини отсъствието ти в живота ми…Тези, вечно търсещи и следящи ме очички… Много ми липсваш, Карпузче! Много ми липсвате всички… Обичам ви.", написа Райна.

Тя е погребала няколко кучета, които приемаше като свои деца. Преди три години изненадващо почина нейната майка, което тотално я срина. От тогава не се появява в публичното пространство толкова често.

От няколко години насам изпълнителката от Сандански има връзка със съгражданина си д-р Вергил Йерусалимов, който е уважаван ветеринарен лекар. Двамата се запознали именно покрай четириногите приятели – за никого не е тайна, че Пилето на фолка обожава животи, както и новият й любим.

По-голямата част от времето си Райна прекарва в Сандански, за да е близо до любимия. Говори се, че Райна така и не желае да стане майка.

Източник: blitz.bg