април 18, 2024

Развратникът Джино става баща на момиче 

Щастливото събитие се очаква до дни 

https://kliuki.net/liubopitno/razvratnikat-dzhino-stava-bashta-na-momiche-2/196540 Kliuki.net
Развратникът Джино става баща на момиче 

От няколко месеца насам се носи мълвата, че бившият брадър Джино Бианкалана, ще става баща.

Той и изгората му Кристиана Канева, най-накрая са се решили на тази важна стъпка. Решението било взето още преди година, но упорито криели от медиите.

И все пак дойде момента, в който Бианкалана презентира в социалните мрежи предстоящото щастливо събитие. 
Джино показа бъдещата майка, която позира с огромен корем. Това издава, че е в напреднала бременност и бебето се очаква всеки момент. 

Двукратният победител от Биг Брадър е в очакване на женска рожба.
Интересна подробност е, че бъдещите родители се гласят да вдигнат сватба след появата на рожбата им, тъй като не успяха да организират всичко преди Кристиана да надуе корема.

Припомняме, че двойката се запознаха в столична болница, докато Джино ходеше на прегледи за крака си след като преживя тежка катастрофа с мотор. От повече от година двамата живеят в САЩ и очевидно бебето също ще е американче. Бъдещият татко заминава за Щатите със семейството си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му, бе загубата на родителя му, когото определяше като най-близкия си човек.

В публичното пространство навлезе благодарение на певицата Джена, с която преживя любовен романс. По-късно певицата го заряза и последваха много смешни опити от негова страна да я спечели отново. Към днешна дата всичко това е в историята и Джино се кани да създаде щастливо семейство.
Източник: Уикенд 
 

Развратникът Джино става баща на момиче