март 29, 2024

Родната дъщеря на Дарина Павлова я направи баба (СНИМКА)

Дъщеря й Паола раждала 48 часа

https://kliuki.net/liubopitno/rodnata-dashterya-na-darina-pavlova-ya-napravi-baba-snimka/202831 Kliuki.net
Родната дъщеря на Дарина Павлова я направи баба (СНИМКА)

Дарина Павлова се радва на първо внуче от дъщеря си Паола.

 

Тя показа в социалните мрежи серия от снимки, последната от които е запечатала младата майка с бебето на ръце в компанията на брат си Илия-Калоян и щастливата баба Дарина.

 

Това е първото биологично внуче на Госпожа Мулти, която доскоро се радваше само на двете деца на доведената си дъщеря Венцислава. По Коледа стана ясно, че дъщеря й Паола е бременна. Така и не става ясно обаче кога точно е родено бебето.

 

Родната дъщеря на Дарина Павлова я направи баба (СНИМКА)

Паола сподели в социалните мрежи, че бебето е момченце и е раждала цели 48 часа. Синът й се е появил на бял свят под съпровода на Стиви Уондър. От описанието й става ясно, че е раждала в домашни условия, тъй като е слушала музиката през интернет. Контракциите й започнали точно, когато купували плочата. Две денонощия по-късно бебето проплакало под звуците на записа от нея.

 

След раждането Паола и бебето слушат песента „Истинска история“ всяка сутрин, а младата майка прави и гимнастика под съпровода й. За никого не е тайна, че тя от години се занимава с йога и здравословен начин на живот.

 

Тя подчертава, че раждането е много по-сложно от „магическото мислене“, но за нея поуката в цялата история е, че „животът е толкова вълшебен, колкото си го направите“ и допълва, че тя избира да си го направи такъв.

 

Говорейки за трудностите и болката, Паола вероятно има предвид факта че още като тийнейджърка бе диагностицирана с ендометриоза – заболяване, при което тъкан, подобна на вътрешната обвивка на матката, се установява извън нея, обикновено в областта на таза. Заради този проблем младата майка е минала през ада още като ученичка.

 

Преди време тя разказа подробности за преживяното. Снима се чисто гола, за да привлече общественото внимание към този здравословен проблем, отбелязвайки, че това е портрет на болката.  

 

Очевидно цялата преживяна болка си е струвала, след като днес Паола е щастлива майка.

След първите месеци на майчинство, тя описва състоянието си с 10 думи: „изумително, възхищение, очаквания, адреналин, изтощение, обожание, откривателство, несравнимост, магнетичност, трансформация“.

 

Дарина Павлова поздрави щерка си за рождения й ден с изключително нежни думи: „Поглеждам назад към всички наши семейни моменти с такава обич. От усмихнатото малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно, до наблюдаване как самата ти ставаш майка, никога не съм била по-горда с теб. Пораснала си и си станала такава забележителна жена и майка. Това е вашият специален ден и ние всички се надяваме да се забавлявате на всичко на света. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъще!! Обичам те“, написа тя.

Източник: Уикенд