април 27, 2024

Роксана остава без глас?

Мнозина от колегите й се съмняват, че ще успее да се възстанови напълно за толкоз кратко време

https://kliuki.net/liubopitno/roksana-ostava-bez-glas/216336 Kliuki.net
Роксана остава без глас?

Гласовитата ромка Роксана сподели в кратко видео, че е претърпяла операция на гласните струни. Във видеото тя споделя, шептейки, ч есе е наложило да прибегне до манипулацията заради киста, която й създавала проблеми от дълго време. Операцията се случила дни, след като тръгна мълвата, че е била забелязана в болница, защото е бременна.

 

Според някои твърдения пък тя била посетила лечебното заведение, тъй като била пребита от новия си приятел. В крайна сметка истината се оказа много по-различна и не по-малко тревожна.

 

Роксана остава без глас?

Роксана разкрива, че се е наложило да се подложи на операция на гласните струни, тъй като кистата, която имала от две години, се възпалила и трябвало да бъде премахната. Възстановяването й засега върви добре, но певицата признава, че преживява емоционално всичко и ще се успокои едва, след като чуе гласа си такъв, какъвто е бил преди интервенцията.

 

Вярва, че всичко ще е наред, защото музиката е нейният живот и не може да си помисли да не пее. Роксана признава, че трябвало да махне кистата много по-рано и забавила доста интервенцията.

 

Колежката й Джена й даде кураж, че всичко ще бъде наред и я окуражи да се държи и да си почива. Припомняме, че самата тя също се подложи на операция на гласните струни преди години.

 

Медикът, извършил операцията на Роксана твърди, че след 3-4 месеца, тя отново ще е в предишната си форма, но се налага временно да замрази участията си. Това е доста голям удар за Роксана, тъй като има поне 10 ангажимента месечно, а хонорарът й е над 4000 лева.

 

Колеги на Роксана обаче изразиха съмнения, че ще успее да се възстанови за толкоз кратък период от време и допълват, че на много певци им отнема поне по година. Освен това Роксана е известна с това, че пее само на живо, при това поне по 2 часа, което изтощава силно гласа й.

 

Броени дни преди да влезе в болница, тя представи новата си песен – „Ах, Марине, Марине“, която за кратко се превърна в истински хит и е гледана над 4.5 млн. пъти в You Tube.

Източник: Уикенд