април 27, 2024

Роксана вдига трета сватба

Очевидно за простодушната ромка това си е чиста проба романтика

https://kliuki.net/liubopitno/roksana-vdiga-treta-svatba/211384 Kliuki.net
Роксана вдига трета сватба

След двете преживени разлъки, фолк дивата Роксана вдига трета сватба с избраника й Неч. Двамата вече са избрали датата и мястото на събитието.

 

Тя призна, че новият й избраник й заявил, че това ще й е трети и последен брак, иначе я пребива. С това си разкритие певицата втрещи феновете си преди време. На фона на засилващите се случаи на домашно насилие, такива думи не са нито смешни, нито пък пропити с романтика за голяма част от обществото.

 

Очевидно обаче за простодушната ромка това си е чиста проба романтика. Роксана и Неч възнамеряват да си кажат заветното „Да“ на 15 юни следващата година. Събитието ще се проведе в заведението на Галена и половинката й Галин в покрайнините на Велико Търново, а повечето гости вече са уведомени.

 

Роксана вдига трета сватба

 

Голяма част от приятелите им също са получили покани, най-вече тези на Роксана, тъй като както е известно те също са от музикалните среди и са натоварени с доста участия. Тъй като бъдещите младоженци искат да са сигурни, че поканените от тях ще присъстват на сватбата, са започнали отрано.

Източник: Уикенд