април 27, 2024

Съпругата на Ненчо Балабанов роди дъщеричка

Едно от най-милите пожелания бе отправено от майката на актьора

https://kliuki.net/liubopitno/saprugata-na-nencho-balabanov-rodi-dashterichka/212605 Kliuki.net
Съпругата на Ненчо Балабанов роди дъщеричка

Във вторник половинката на Ненчо Балабанов – Катрин Русева роди дъщеря. Двойката даде име на отрочето си Алина. Припомняме, че актьорът има и син тийнейджър от предишния си брак.

 

След като Ненчо отбеляза в страницата си щастливото събитие, бе залят от честитки от близки, фенове и познати. Едно от най-милите пожелания дойде от майката на актьора, която написа: „Честита дъщеричка, скъпи родители! Поздравяваме ви с най-красивия подарък, който може да получите от Живота! Толкова се радваме за вас и сме щастливи да кажем: „Добре ни дошло сред нас, мило наше внуче!“ Алина е благословена да се роди срещу този светъл празник – честит имен ден, скъпо дете! Нека носи името си с гордост, нека то й носи Мир и Светлина, да привлича в дните ѝ любов и доброта! Мило семейство, бъдете здрави, задружни, хармонични и посрещайте родителските си отговорности с любов и лекота! Обичаме ви много!“, е написала щастливата баба.

 

Съпругата на Ненчо Балабанов роди дъщеричка

Думите й навяват на мисълта, че детето е родено по естествен път, а не чрез модерното напоследък сред родните звезди секцио, но нито Ненчо, нито съпругата му казват нещо по тази тема. Двойката съобщиха през лятото, че очакват бебе, докато бяха на обиколка в Италия. Тогава актьорът отбеляза, че любимата му е в шестия месец от бременността и поиска от приятелите си да стискат палци.

 

Те сключиха брак през миналия септември в луксозен комплекс в Несебър. Първия си сватбен танц изтанцуваха под звуците на песента „Любов“, изпълнена лично от Мария Илиева. В началото на есента Балабанов съобщи, че са избрали име за детето си, но го сподели публично едва след раждането.

Източник: Уикенд