април 25, 2024

Сашка Васева: Единственият приятел в живота ми е съпругът ми Христо, нямам други приятели

Не губи надежда, защото вярва, че Бог ще се погрижи за нея

https://kliuki.net/liubopitno/sashka-vaseva-edinstveniyat-priyatel-v-zhivota-mi-e-saprugat-mi-hristo-nyamam-drugi-priyateli/167266 Kliuki.net
Сашка Васева: Единственият приятел в живота ми е съпругът ми Христо, нямам други приятели

През последните години един от доайените в попфолк музиката Сашка Васева премина през редица изпитания. Твърди обаче, че не са я променили по никакъв начин, въпреки, че непрекъснато била или в операционната зала, или в болничната стая. 

Споделя, че всичките й мечти, вяра и надежда са свързани с това да прогледне съвсем скоро, за да може да се качи отново на сцената. Към днешна дата се чувства добре, но й се губят голяма част от моментите – не си спомня нищо от преди операциите, както и след това. 

От думите на съпруга й Христо разбрала, че след като се събудила след последната й операция, веднага започнала да яде. Щастлива е, че вече усеща прилив на енергия и с всеки изминал ден се чувства все по-уверена. 

Дори и след операциите, зрението й все още не е възстановено. Сашка Васева твърди, че вижда само силуети и то като в гъста мъгла, и чува гласове. 
Във времената на изпитание се преоткрили отново със съпруга й Христо. Според нея, той е истинско съкровище. Именно той уредил операцията й в Германия да бъде извършена от най-добрия лекар – проф. Том. 

Не съжалява, че преди 22 години избрала именно него за съпруг и бърза да допълни, че когато подписали брак, тя била на върха на славата си, всички мъже били в краката й и можела да има всеки, когото пожелае. Твърди обаче, че не знае дали той е доволен от избора на съпруга.

Певицата споделя, че няма никакви приятели и допълва, че единственият й приятел е нейният съпруг Христо. Предполага, че вече му е омръзнало да се грижи за нея, но въпреки това продължава да го прави. 

Не крие, че в Германия й е изключително скучно и повечето дни преминават в лежане в леглото. Няма никакви задължения, единствената й работа е да се възстанови. Въпреки дългия си престой там, е научила едва няколко думи на немски. 

По отношение на Слави Трифонов, който обеща да й помогне, но не го направи, Сашка Васева твърди, че вече не я интересува и допълва, че никой не й помогнал. Единствената по-известна личност, превела 50 евро по сметката й, била Петя Дикова. 

Няма планове за бъдещето и подчертава, че е готова да понесе всичко, което съдбата й сервира. Няма планове дори за начина, по който ще отбележи рождения си ден, който е на 12 октомври. Посочва, че миналогодишния си рожден ден посрещнала в болница, без каквито и да било спомени. Заканва се обаче, че ако още са в Германия, ще заведе съпруга си на Октоберфест, тъй като ставал голям купон. 

Мечтата й е отново да пее и да я канят по участия. Не знае дали туморът й е изпитание, но пък дълги години живяла с него, без изобщо да знае. Според лекарите в Германия, Сашка Васева ще прогледне до две години. Тя е нетърпелива и посочва, че една година вече е минала. 
Източник: Уикенд 
 

Сашка Васева: Единственият приятел в живота ми е съпругът ми Христо, нямам други приятели